OUTDOOR

Framework Reclame webdesign

Bus-/ Tramreclame > Kort- of langlopende campagnes op bussen en/of trams door heel Nederland. Allemaal zijn ze rondom te voorzien van stickers met úw reclameboodschap. Lokaal, regionaal en nationaal in te zetten. De kosten zijn is all-in, dus inclusief aanbrengen, verwijderen en de productie van de stickers.

Driehoeksborden > De gemeenten in Nederland hebben de exclusieve concessierechten voor het plaatsen van A0 poters verdeelt over verschillende exploitanten. Wij weten wie waar zit waardoor  u via  één partij uw campagne in heel Nederland of in een bepaalde regio kunt laten verzorgen. Goedkoop en doeltreffend!

Reclamepanelen > Er zijn veel verschillende  vormen van buitenmedia, denk hierbij aan Abri’s, Billboards, NS spreads, Schoolboards etc. Lokaal, regionaal en nationaal in te zetten zowel voor kort- als langlopende campagnes.

LED-schermen > LED-schermen, je ziet ze steeds vaker op verschillende locaties en in diverse formaten. Ideaal wanneer u een unieke manier zoekt om uw boodschap dagelijks onder de aandacht te brengen bij veel passanten van een specifieke locatie?

Snelwegreclame > Mega grote reclamemasten bij de drukste knooppunten in Nederland zorgen ervoor dat snelwegreclame een van de meest effectieve manieren is om iedere dag miljoenen werkende Nederlanders te bereiken.