PRINTMEDIA

Framework Reclame webdesign

Dagbladen > Regionale- en Landelijk Dagbladen brengen dagelijks kwaliteitsnieuws bij de lezer. Adverteren kan op veel verschillende manieren afhankelijk van doelgroep en geografisch gebied. Als ROTA-erkend bureau hebben wij de expertise u hierover optimaal te adviseren.

Huis aan huis-kranten > Huis aan huis-kranten betekent voor consumenten nieuws, informatie en entertainment uit hun directe omgeving. Het sterke lokale karakter maakt dit de perfecte etalage voor lokale ondernemers.

Magazines/Tijdschriften > het aantal is de laatste jaren strek teruggelopen maar er zijn nog steeds sterke titels waarmee bepaalde doelgroepen perfect zijn te bereiken.

Folderverspreiding > Een folder kunnen we separaat laten verspreiden, in een saelbag of met een lokale huis aan huis-krant. We maken een selectie op postcodegebied(en) en maken deze voor u inzichtelijk inclusief de kosten.

CareerWork > Ons eigen crossmediaal pakket voor het werven van personeel. Dit pakket bestaat uit een advertentie in een regionale krant, waarbij de opmaak wordt verzorgd door één van onze ervaren vormgevers. Daarnaast optimaliseren wij de vacaturetekst en plaatsen deze op 4 relevante vacaturesites. Dit kunnen regionale-, algemene- of branchegerichte vacaturesites zijn, maar ook social media zoals Twitter en Linkedin behoren tot de mogelijkheden. En dit alles in één hand, met één contact geregeld voor één zeer scherpe pakketprijs!