WEBSITES & SHOPS

Framework Reclame webdesign

We bouwen en hosten maatwerk responsive websites of webshops eventueel gekoppeld aan een klantbeoordelings- of mailsysteem. Wij bouwen de websites in WordPress. WordPress is een Content Management Systeem waarmee de eindgebruiker heel gemakkelijk de website kan onderhouden en beheren. Een webshop of zelf de regie voeren over uw eigen website is dus helemaal geen probleem!

Klantenvertellen
Klantenvertellen is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Verbeter uw online reputatie. Plaats reviews en behaal een beoordeling met sterren in Adwords.

Framework Reclame webdesign
Framework Reclame webdesign

E-mail marketing
Betrouwbare, betaalbare en efficiënte manier uw contacten een online mailing te sturen. Eén database met al uw eigen contacten, eventueel opgedeeld in subgroepen, zorgt voor verzending van de gehele bundel zonder dat u daarvoor complexe handelingen hoeft te verrichten.

Webhosting en domeinnaamregistratie
Webhosting (of hosting) is het onderbrengen van je website op een computer (server) die permanent verbonden is met internet. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare providers. Wij bieden al een hostingpakket incl. domeinnaam aan vanaf € 10,- per maand. 

Framework Reclame webdesign